Mocsokpolitika látszatkövetkezményekkel

2019/12/21. - írta: bence441


Gréczy Zsolt lemondása vaskos kamu. Bizonyára remek „állást” fog kapni a történtek ellenére is.

grczy.jpg

Noha nincsen semmi bizonyíték Gréczy zaklatására, lemondása lényegében beér egy beismerő vallomással. Ha valaki annyira bizonyos az igazában, ennyire megvédi őt a pártja, akkor a végsőkig elmegy, hogy megvédje igazát. De nem értek valamit. Gyurcsány Ferenc megvédte Gréczyt. Szerinte a Borkai-ügy mocskát rajta törlesztik. Ebből az következik, hogy ha bírja a párt támogatását, akkor megvívja a csatát a „gonosz orbáni diktatúra” ellen, aki nyilván titkosszolgálati eszközökkel csempészte ki a telefonjáról a faszos képeket. Persze mindezt a Lendvay utcából vagy Felcsútról irányítva. Vagy az történt, hogy Gyurcsány Ferenc hazudik és ők kérte meg a lemondásra?
A Borkai-ügy mocskára hivatkozni különösen vicces, mivel a DK élen járt abban, hogy ezt a mocskot minél nagyobbra verje. Most amikor a saját emberükre is ráfröccsent, úgy tesznek, mint ha ők ebben teljesen kívülállók lennének. Miközben a DK is vezető szerepet játszott abban, hogy a Borkai-ügy minél nagyobbra fújódjon fel.

Pár éve Sárosdi Lilla színművész azzal vádolta meg az azóta elhunyt Marton László rendezőt, hogy 20 évvel korábban megmutatta neki a nemi szervét. Az ügyből botrány lett, a MeeToo rögtönítélő internetes esküdtszéke kivégezte Marton Lászlót mindenféle bizonyíték nélkül. Az ellenzék harcos női képviselői is beszálltak, majd amikor a rendező újra munkát kapott, akkor hevesen tiltakoztak ellene. Most amikor erős a gyanú, hogy Gréczy Zsolt a nemi szervéről készült képekkel udvarolt, felettébb csendben vannak ezek a képviselők. Hol van a Parlament harcos női amazonja, Vadai Ágnes vagy éppen Szabó Tímea?

Amúgy ha igazak a vádak, akkor a DK megtart sorai között egy ilyen embert? Valahogy nekem nem illik bele a hiperdemokratikus, legeurópaibb párt imidzsbe. Megjegyzem, ha a Fideszben lenne egy hasonló ügy, akkor már Orbán Viktornak is rég le kellett volna már mondania, megint vége lett volna a jogállamnak, Vadai Ágnesből minden nap kitörne a benne szunnyadó nőjogi harcos. és nem mellesleg másról se szólna a DK kommunikációja. Most hogy a saját emberükről van szó, akkor magánéleti botlásról van szó és „vigyáznak rá” a továbbiakban.

Nincsen azzal baj, ha valakinek szexuális élete van. Gréczy Zsoltról eddig is feltételeztük, hogy rendelkezik nem szervvel. Ez azok közé a dolgok közé tartozik, amelyet evidenciaként elfogadunk, ugyanakkor nem akarjuk tudni a részleteket. Normális ember ugyanakkor nem küldözget magáról ilyen fotókat. Aki ilyet tesz, annak valami igen súlyos zavar van a  fejében, amit nem ártana orvossal megnézetni.

Nem kell különösebben aggódni a DK politikusáért. Gréczy Zsolt azok közé tartozik a pártban, akik még emlékezhetnek rá, hogy milyen dolgozni. Nem egész életben a Parlamentben és egy pártban ücsörögni, hanem valódi, igazi munkát végezni. 55 évesen nem kell attól tartania, hogy nem tud elhelyezkedni a munkaerőpiacon. A DK körül most amúgy is több pénz áramlik, mint korábban bármikor az önkormányzati választások után, ezért tanácsot bárhol, bármennyiért tud. Ennél csak az önkormányzati cégek felügyelőbizottsági helyei azok, ahol a legnyilvánvalóbb módon fizetik ki közpénzből a különféle pártok embereit. A tanácsadás legalább annyival árnyaltabb, hogy az azt feltételezi, hogy ott valamit tenni kell a pénzért. Ez is kamu persze, de ugyanolyan pofátlan kifizetés.  

Kálmán Olgára emlékszik még valaki? Ő is tanácsadó lett, havi egymillióért és azóta se tudjuk mit csinál. Az előválasztás besértődött primadonnájának sem különösebben fűlt a foga a munkához. Elbújhatott a nyilvánosság elől és a háttérből oszthatja tanácsait. Amikről amúgy sose fogjuk megtudni, hogy valóban megszülettek-e. Gréczy Zsoltra is alighanem hasonló módon fog „vigyázni” a DK.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bekaember.blog.hu/api/trackback/id/tr7815361058

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása