Lehet hányinger a politika

2018/07/06. - írta: bence441

Érdekelne hány Ungár Péterhez hasonló alattomos kígyót melenget még keblén az ellenzék?

 

 

Egy vidéki kocsmában kiadós verés járna azért, amit Ungár Péter csinált. Még szerencse, hogy kultúremberek között ilyesmi nem dívik, így a politikusnak saját lelkiismeretével kell elszámolnia. Már ha van olyan neki egyáltalán.
Nyilvánosan eldicsekedni azzal, hogy verte át azt az embert aki igényt tartott a munkájára... nos, ez egyenértekű a teljes alávalósággal. Nekem eddig tartott pártja valamire való becsülete. Mit várjak választóként attól az embertől, aki annyira gátlástalan, hogy átverni azt az embert, aki dolgozni akar neki? Ki ad nekem arra garanciát, hogy nem fog ugyanúgy a pofámba hazudni a szavazatomért kuncsorogva? Hogy aztán később beleordítsa kéjesen a pofámba, hazudtam???!!
Az LMP csak akkor menthetne fikarcnyit becsületén, ha ezt az embert villámgyorsan kizárnák a pártból most, hogy ez az egész ügy nyilvánosságra került. Ha ezt nem teszik meg, akkor mindenki ugyanolyan cinkos, aki egyetért ezzel a lépéssel. De attól tartok, mindenki tudhatott erről a vezetésben, így ugyanolyan felelősség terheli őket ezért a gyalázatért. Az ominózus videón ott ücsörög mellette Szél Bernadett társelnök, aki láthatóan csak mosolyog, nem szól közbe, nem lepődik meg. Reakciójából ítélve aligha lehet neki újdonság az, amit hallott, mert ha így lenne, akkor határozott fellépéssel adott volna választ a hallottakra.
Ungár Péter csak egy a sok az erkölcstelen alakok közül. De hány olyan ember lehet még az ellenzéki pártok soraiban, aki mondjuk hasonló módon segíti a Fideszt csak még párttársai sem tudnak róla, nehogy a nyilvánosság.
Ungár Péter bebizonyította, semmivel sem különb, mint akik a Fideszben politizálni. Akik szemberebbenés nélkül átbasznak mindenkit. Javaslom Ungár Péternek, üljön át az állampárti frakcióba, senkinek sem fog feltűnni. Mert ezzel a mentalitással oda való.
komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bekaember.blog.hu/api/trackback/id/tr4214097847

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása