Hülyék és helikopterek

2017/07/24. - írta: bence441

Továbbra is megy a pofátlan hazudozás. Most kell lépnie Tarlós Istvánnak.

 

 

 

 

A Bryan élete idevágó jelenete jut eszembe (a videón 2:15-től) amikor meghallottam Dabóczi Kálmán BKK – vezér szánalmasabbnál szánalmasabb magyarázkodását a Rádió1 reggeli műsorában. (A hangfelvételen 14 perc után hallható. Csak erős idegzetűeknek!)

 

A cég vezetője elérte alighanem a mélypontot, amikor már neki nem lehet rosszabb.

Minden megszólalása magáért beszél. Nem vagyok PR – szakember, de most adok egy ingyen tanácsot: ha egyszer ilyen pökhendi lendülettel kezdtek neki a fizető utasok gyalázásának, és később erre rájöttek, akkor egy személyes és nyilvános bocsánatkéréssel és a feljelentés visszavonásával el lehetett volna még úgy ahogy rendezni a dolgot. Sajnos a mentalitásuk olyan, hogy képtelenek beismerni, bocsi, tévedtünk. Az utasok és az egyszerű adófizetők jogos dühe egyre jobban nő, minden bicska kinyílik a zsebben.

 

Ha lenne a BKK-nak alternatívája akkor nyilván bojkottálnám, de mivel ez az egy nyomorult cég szervezi a budapesti tömegközlekedést így a tüntetésen túl nem sokat tehet az ember. No meg persze tömegesen ad egyes értékelést a cég Facebook – oldalán.

Szeretnék ahhoz az emberhez szólni, aki Dabóczi Kálmán közvetlen közelében van, hogy figyelmeztesse erre az aprócska, számára lényegtelen tényre: a BKK mindenkori vezetője a mi jegy és bérletvásárlók, valamint adófizetők pénzén él. Sokan nem toleráljuk ha hülyének néznek minket, főleg akkor amikor fizetünk is valami szolgáltatásért.

 

A reggeli rádióinterjú véglegesen bebizonyította, emberünk teljesen elveszítette kapcsolatát a valósággal, teljességgel alkalmatlan és dilettáns ahhoz, hogy egy ilyen céget vezessen. Vitézy Dávidnak is volt egy irritáló stílusa, de ő legalább nem nézett hülyének és valamennyit ért is szakmájához.

Azon, hogy a pofánkba hazudik, nem túl meglepő. A 18 éves fiatalember képernyőmentéssel jelezte, pont arra az emailcímre küldte, amit Dabóczi Kálmán kifogásolt az interjúba, hogy pont oda nem írt.

Világossá vált: a BKK – vezérigazgató emberileg és szakmailag megbukott. Van pofája hülyének nézni azokat, akiktől a nem is kevés fizetését kapja, majd miután kiderül a baj, még hazudik is egy hatalmasat. Nem tud kultúremberként viselkedni, minden posztján töltött másodperc mérgezi a közbizalmat.

 

Korábbi írásomban azt fejtegettem, nem várok el lemondást egy ilyen gerinctelen károkozótól. Éppen emiatt remélem, hogy Tarlós István csütörtökön bejelenti ennek az embernek a kipenderítését. A főpolgármester eddig nem szólalt meg, feltételezem erre a csütörtöki sajtóeseményre gyúrt és ekkor mindent megtud a nagyérdemű.

Más választása nincsen, csak az, hogy kivágja ki ezt a pasast, aki remélhetőleg olyan messze fog csúszni, hogy többet nem kerül a tömegközlekedés és állami vállalat közelébe.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bekaember.blog.hu/api/trackback/id/tr7712684951

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása